Home

Mission

Contents

News

Authors

Links

Forum

Peace from Harmony
The Future: Harmonious Civilization, or What? - The Program for the world TV Broadcast

ΑρμονικήΠολιτισμική Κουλτούρα

Πολίτες της γης!

Ενωθείτε στην αρμονία για την ειρήνη, τη δικαιοσύνη, την αδελφότητα καιτην ευτυχία!

ΠαγκόσμιαΈνωση Αρμονίας (GHA)

 

Από το 2005, η GHA είναι μια διεθνής NGOπου ενώνει περισσότερα 400 μέλη σε 48 χώρες και περισσότερα απο ένα εκατομμύριο συμμετέχοντες της GHAμέλη απο 80 χώρες. Δημιουργός και Πρόεδρος της GHAείναι ο Dr. LeoSemashko

 

Διεύθυνση: 7/4-42 Ho-Shi-Min Street, St. Petersburg, 194356, Russia

Τηλέφωνο: +7 (812) 597-65-71, Email: leo.semashko at gmail.com

Πρόεδρος του GHA-USAείναι ο Dr. LajUtreja

Διεύθυνση: 122 FoxhoundDrive, Madison, AL

Τηλέφωνο: 256-604-6927;e-mail: ish0001 at aol.com

Πρόεδρος του GHA-Japanείναι η KaeMorii

GHA Web: www.peacefromharmony.org

GHAΑποστολήαπό την αρμονία στην ειρήνη; Προωθείστε την συνειδητή μέθοδο για τον αρμονικό πολιτισμό


Τηλεοπτικό Πρόγραμμα

εγκρίθηκε από το GHAτον Δεκέμβριο 12, 2010

 

Προς : Τις εταιρείες Ραδιο-Τηλεοπτικών εκπομπών του Κόσμου

 

SUBJECT: Το GHAπροτείνει την χρήση ενός απο τα κανάλια σας εβδομαδιαία για διάρκεια 1.5 ώρας, για εκπαιδευτικές συζητήσεις σε προγράμματα της τηλεόρασης και της ραδιοφωνίας με τίτλο :

Το μέλλον: Αρμονικός πολιτισμός, ή τι άλλο?”

 

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 GlobalHarmonyAssociation,

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 LeoSemashko

 

Δημοσιεύσεις σε 16 γλώσσες:

Ρωσικά: http://peacefromharmony.org/?cat=ru_c&key=477

Αγγλικά: http://www.peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=447

Αραβικά:

Κινεζικά:

Εσπεράντο:

Γαλλικά: http://www.peacefromharmony.org/?cat=fr_c&key=132

Γερμανικά:

Ελληνικά: http://www.peacefromharmony.org/?cat=gr_c&key=7

Εβραϊκά: http://www.peacefromharmony.org/?cat=ev_c&key=8

Ινδικά: http://www.peacefromharmony.org/?cat=in_c&key=2

Ιταλικά:

Ιαπωνικά: http://www.peacefromharmony.org/?cat=jp_c&key=10

Ρουμανικά: http://www.peacefromharmony.org/?cat=ro_c&key=10

Ισπανικά: http://www.peacefromharmony.org/?cat=es_c&key=102

Ουκρανικά: http://www.peacefromharmony.org/?cat=ua_c&key=177

Urdu:

Αξιότιμοι Κύριοι,

 

Κατά το καταγεγραμμένο παρελθόν, δεν έχουμε γίνει μάρτυρες κάποιου προγράμματος στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, που να προβάλλουν μια θετική και βαθιά προοπτική για το μέλλον της ανθρωπότητας. Υπάρχουν μερικοί oργανισμοί που έχουν θετική άποψη στον κόσμο σαν ένα ποτήρι μισο-γεμάτο μάλλον παρά μισο-άδειο. Ένας τέτοιος οργανισμός είναι το GHA, ένα ιδιωτικό ίδρυμα της δημόσιας κοινωνιολογίας, πουθεωρείτον αρμονικό πολιτισμό ως πλέον πιθανό μέλλον της ανθρωπότητας στον XXIαιώνα. Αντίστοιχα, το GHAέχει εργαστεί σκληρά στα προηγούμενα6 έτηγια να συγγράψει 6 βιβλία και εκατοντάδες άρθρων που παρουσιάζονται στις Διεθνείς Διασκέψεις, και ανέπτυξε 25προγράμματα για μια παγκόσμια κοινωνία πολιτών. Γνωρίζοντας τη δύναμη των ΜΜΕ, το GHA επιθυμεί να πάρει την ιδέα στο λογικό επόμενο βήμα του μια πρόταση να δημιουργηθεί μια Τηλεοπτική διαλογική εκπαιδευτική ραδιοφωνική εκπομπή –

Το μέλλον: Αρμονικός πολιτισμός, ή τι?”

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής τηςτηλεοπτικής παραγωγής είναι:

Συχνότητα: εβδομαδιαία (ή ημερήσια)

Ημέρα της εβδομάδας: Σαββάτο (ή Κυριακή)

Χρονική περίοδος της ημέρας: Πρωί

Μήκος του καθημερινού προγράμματος: 90 λεπτά

Τρέχοντας χρόνος: Αρχικά για μια περίοδο1 έτους, με την επόμενη ανανέωση, με την επέκταση των θεμάτωνή την επανάληψη

Παραγωγός και διευθυντής της σειράς: Η Τηλεοπτική εταιρία

Βασικόςπαραγωγός: Το GHA

Ακροατήριοπουθααπευθύνεται: έφηβοι, νέοικαιενήλικεςηλικίαςαπό 13 έως 35 ετών. Άνθρωποι της μέσης και υπέργηρης ηλικίας που ενδιαφέρονται για το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών και των εγγονών τους.

Χρηματοδότηση: Για τα έξοδα των τηελεοπτκών προγραμμάτων ποικίλλα ιδρύματα και χορηγοί, περιλαμβανομένων και των 40 Αμερικανών φιλανθρώπων δισεκατομμυριούχων.

Σκοπός: να εξοικιώσουν τους θεατές με ένα απο τα πλέον πιθανά, επιστημονικώς ανεπτυγμένα και προηγμένα μελλοντολογικά μοντέλα του XXIαιώνα – έναν αρμονικό πολιτισμό. Να μάθουν τα βασικά (αλφάβητα και γλώσσες) της κοινωνικής αρμονίας. Για να επικρατήσουν οι αρχές της αρμονικής σκέψηςκαι να παρουσιάσουν τα πλεονεκτήματά της στην επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων, και στην αρμονική ανάπτυξη του ανθρώπου. Αυτό το πρόγραμμαθα καταδείξει ότι κάθε κοινωνικό πρόβλημα έχει μια αρμονική λύση. Αλλά, πρέπει να προσανατολιστούμεστην αρμονική σκέψη για να βρούμεμιααρμονική λύση. Αντίστοιχα, πρέπεινα εξοπλιστούμεμε τη γλώσσακαι το αλφάβητό της, που δύναται να διδαχθεί μόνον μέσω της εκπαίδευσης και των ΜΜΕ.

Υπόβαθρο :Η ιστορία είναι κορεσμένη με τη γλώσσα του πολέμου και της βίας. Από την πρόωρη παιδική ηλικία έχουμε μάθει τη γλώσσα τηςστα μαθήματα ιστορίας στα σχολεία. Εκτιθέμεθα σ αυτό από τα μέσα, στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις τους συνήθως. Υπάρχουν χιλιάδες στρατιωτικές ακαδημίες και κολλέγια, που διδάσκουν στους μελλοντικούς στρατιώτες τη γλώσσα του πολέμου. Η προετοιμασία τουςμαζί με την παραγωγή και την πώληση των όπλωνθεωρούνται μόνη εγγύηση της ειρήνης με την ακολουθία του δόγματος, Εάνθέλετε την ειρήνη προετοιμαστείτε για τον πόλεμο.” Τα μοντέρνα ΜΜΕ επίσης βιούν πλείστα στο παρελθόν και στο παρόν.Δεν μιλάμε για το μέλλον, και ακόμα κι αν το πράττουμε, δεν το κάνουμε σε έναν θετικό τόνο, αλλά με τον αποκαλυπτικό και στρατιωτικό τρόπο, όπως ο πυρηνικός πόλεμος, η παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου, η ενεργειακή εξάρτηση, η έλλειψη τροφίμων, η αύξηση πληθυσμών, κλπ.

Η ανθρωπότητα είναι συνολικά αναλφάβητη στοστοιχειώδες αλφάβητο της αρμονίας και ανίδεη στη γλώσσα της αρμονίας, οι όποιες, όπως είπε ένας μεγάλος φιλόσοφος, “Η Ανθρωπότητα έχει ξεχάσει, και τώρα (γλώσσα της αρμονίας) πρέπει να την ξαναθυμηθεί, δεδομένου ότι ο Θεός δημιούργησε τη φύση και τον άνθρωπο με τη γλώσσα της αρμονίας.Η προθυμία μας να προσφύγουμεστηγλώσσα της αρμονίας για να επιζήσει σ έναν αρμονικό πολιτισμό,μετά απότις χιλιετίεςτης δυσαρμονικής ανθρώπινης ιστορίαςείναι δοκιμή του Θεού, της δυνατότηταςτου ανθρώπινου μυαλού να επιστρέψει στην αρχικήθέση του.

Με την κατάρρευση του σοσιαλιστικού συστήματος το 1990, η σύγχρονη ιστορία έχει βεβαιώσει μια πρωτοφανή τεκτονική μετατόπιση του ανθρώπινου πολιτισμού, από τον εξερχόμενο βιομηχανικό στο δημιουργούμενο αρμονικό. Οι σεισμικές δονήσεις τηςέγιναν αισθητέςστις βασικές περιοχές της γνώσης και του πνεύματος: φιλοσοφία,κοινωνιολογία,μαθηματικά,εκπαίδευση,και πολιτισμός. Το 2010, περίπου 10 ανεξάρτητα διεθνή συνέδρια και πολιτιστικές εκδηλώσειςδιοργανώθηκανσυνδεμένες με τη γέννηση ενός νέου πολιτισμού κατά κάποιον τρόπο. Το GHAέχει σημειώσειπερισσότερα από 65γεγονότα από το 1947 που απεικονίζουν τη συνειδητοποίηση αυτής της τάσης: http://peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=382. Το 2009, το GHAπαρατήρησε τη γέννηση ενός αρμονικού πολιτισμού σε τρεις πρώτες σφαιρικές ιδιότητές του:

1.ΗΑρχήενόςπλήρουςαποπυρηνικοποίησηςδιαλόγουμεταξυΗΠΑκαιΡωσσίας, μάλλον απίθανος στοντρέχονταστρατιωτικο-βιομηχανικόπολιτισμό,

2. Εμφάνιση του πρώτου θεωρητικού προτύπου τουστοπρόγραμματουβιβλίουτουGHA" «Αρμονικός Πολιτισμός»: (http://www.peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=379), που εισήγαγε αρχικά το αλφάβητο, τη γλώσσα και τη σκέψη της αρμονίας, και

3. Μαθηματικά της αρμονίας ως αριθμητική ενός νέου πολιτισμού, ο Καθηγητής AlexeiStakhovκαι οι υποστηρικτές τουστον Καναδά, (http://www.worldscibooks.com/mathematics/ 635.html).

Ένα άλλο παράδειγμα αυτού τουπολιτισμού πουεπηρρεάζειτιςοικονομίεςείναιμια πρωτοφανής φιλανθρωπία των 40 Αμερικανών δισεκατομμυριούχων. Η απόφασή τους αντικρούει όλους τους νόμουςτου βιομηχανισμού και ερμηνεύεται μόνον μέσω της αρμονίας. Τα ανωτέρω τέσσεραγεγονότα σε μια περίοδο ενός έτους χαρακτηρίζονται ως ακροωγωνιαίοι λίθοι ενός νέου πολιτισμού.

Τα κοινωνικά παραδείγματά του είναι οσχηματισμόςτης ΕΕto1992 και η δόμηση μιας αρμονικής κοινωνίας στην Κίνα απο το 2006. Μολονότι τα δύο παραδείγματα δεν είναι ακόμα επιστημονικάκαι είναι περιορισμένα μόνον στα εδάφη τους, ακόμα συλλογικά, αφορούν ένα πληθισμό περίπου 2 δισεκκατομυρίων – σχεδόν το ένα τρίτο της Ανθρωπότητας.

Το GHAπιστεύει ότι είναι ανάγκη να επαναδημιουργήσουμε και μάθουμε το αλφάβητο, τη γλώσσα και τη σκέψη της αρμονίας, για μια σύγχρονη εποχή. Ο ηγετικός ρόλος γι'αυτή την νέα ιστορική διαδικασία του αρμονικού Διαφωτισμούπρέπει να προβληθεί από τα ΜΜΕ, ειδικότερα τα τηλεοπτικά, τα αποτελεσματικότερα όλων των μορφών ΜΜΕπου επηρρεάζουν αυτήν την περίοδο το ανθρώπινο μυαλό. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό της τηλεόρασης που έχει παρακινήσει το GHAγι αυτήν την συγκεκριμένη έκκληση. Αυτό προσφέρει μια ριζική νέα δημοσιογραφική ενέργεια – γιανα διδάξειστους ανθρώπους, ειδικά στη νεολαία, τη γλώσσα της αρμονίας, για έναν νέο πολιτισμό και συνακόλουθα να συζητήσει τις πιθανότητες και τις εναλλακτικές, διαμορφωμένες για τους διαφορετικούς λαούς και χώρες. Το GHAβλέπει αυτήν τηνεπιχείρηση σαν την υψηλότερηκοινωνικήευθύνη και το ηθικό καθήκον των σύγχρονων ΜΜΕ. Ο αρμονικός πολιτισμός μπορεί να καθιερωθεί μόνον μέσω της εκπαίδευσης και των ΜΜΕ, δίχως-βία.

 

Η δομή του κάθε σήριαλ αποτελείται απο δύο μέρη:

Το πρώτο μέρος είναι το τμήμα της εκπαίδευσης, “Το Αλφάβητοτης Κοινωνικής Αρμονίας” με διάρκεια 45 λεπτών. Είναι αφιερωμένο σε ένα απο τα θέματα του αλφαβήτου (δείτε το παράρτημα κατωτέρω) και παράγεται απο τις ερωτήσεις. Οι παρουσιαστές αυτού του τμήματος είναι 16 ανώτεροι σπουδαστές των πανεπιστημίων, οι όποιοι είναι στο τηλεοπτικό στούντιο συνεχώς. Χωρίζονται σε 4 ομάδες (σε τέσσερις σφαιρικές κατηγορίες των βαθιών δομών της κοινωνικής αρμονίας): Κοινωνικός, Πληροφορίας, Οργάνωσης, και Τεχνολογίας με 4 άτομα, που καθ’ ένα θα κάθεται σε ημικύκλιο τεσσάρων 4 τραπεζιών σε απόσταση 2-3 μέτρα μεταξύ τους. Αυτές οι ομάδες εργάζονται με τη μέθοδο του “προγράμματος επιχειρησιακήςπροσομοίωσης.” Θα λαμβάνουν σε κάθε κύκλο εκπαίδευσης θέματα του ABCτης Κοινωνικής Αρμονίας, συζητώντας μεταξύ τους σε ομάδες (15 λεπτά) και μεταξύ των ομάδων (30 λεπτά). Αυτή η διαδικασία θυμίζει το τηλεοπτικό παιχνίδι, “Τι;” Πού; “Πότε;” Μετά απο το ABCτα θέματα στη γλώσσα (νόμοι) και σκέψη (GHAπρογράμμα τα) της Αρμονίας θα επακολουθήσουν. Ενας χρόνος διαιρείται σε τρία μέρη : Αλφάβητο, Γλώσσα, και Σκέψη της Αρμονίαςγια 4 μήνες το καθένα.

Αυτό το μέρος διεθύνεται εννίοτε από τον DrLeoSemashko, δημιουργό της επιστημονικής θεωρίας του αρμονικού πολιτισμού, ιδρυτή και Πρόεδρο του GHA, ή από ειδικά εκπαιδευμένους δημοσιογράφους, μαζί με τους βοηθούς στις κοινωνίες που είναι εξοικειωμένοι με τη βασική θεωρία του αμορνικού πολιτισμού. Οι παρουσαιστές αυτού του τμήματος προετοιμάζουν τα εκπαιδευτικά θέματα της αρμονίας – ABCκαι άλλες ενότητες, και συντονίζουν την συζήτηση των σπουδαστών.

Το δεύτερο μέρος αφορά τη συζήτηση στο τμήμα των εναλλακτικών για r 45 λεπτά. Οι εκτελεστές αυτού του μέρους είναι 6 εμπειρογνώμονες, τρεις από τους οποίους αντιπροσωπεύουν τη θέση ενός αρμονικού πολιτισμού: οπαρουσιαστής του μέρους εκμάθησης, ο βοηθός του και άλλοτε ο GHAεθνικός εμπειρογνώμων/ειδικός σύμβουλος (δείτε κατωτέρω), ή ο παρουσιαστής μαζί με τον διευθυντή προγράμματος θα προσκαλέσει τον εμπειρογνώμονα, πουαναλύει την ιδέα ενός αρμονικού πολιτισμού, συμπεριλαμβανομένων των προεξεχόντων ξένων επιστημόνων και των δαφνοστεφών βραβευμένων με βραβείο Νόμπελ αντίστοιχων.

Τρεις άλλοι εμπειρογνώμονεςείναι αντίπαλοι ενός αρμονικού πολιτισμού, που θα προσκληθούν από το διευθυντή του προγράμματος. Οι αντίπαλοι πρέπει να δώσουν για 2 εβδομάδες πριν το σήριαλ στον παρουσιαστή του εκπαιδευτού μέρους την περίληψη (1 σελίδα) από τη θέση τους (εναλλακτική λύση ενός αρμονικού πολιτισμού), που θα χρησιμεύσει ως μια βάση για τη συζήτηση. Η ομιλίακάθε συμμετέχοντος περιορίζεταισε 1-1, 5 λεπτά. Ο παρουσιαστής του σήριαλ μπορεί να διευθύνει το τηλεοπτικό ακροατήριο με μια πρόσκληση να συμμετάσχουν στη συζήτηση με ένα από τα δύο μέρη μέσω του διαδικτύου ή του τηλεφώνου. Η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο διαδίκτυο, για παράδειγμα, στο «φόρουμ της αρμονίας» http://www.forum.peacefromharmony.org/viewforum.php?f=2.

Οι GHAσύμβουλοιβοηθούν τον τηλεοπτικό οργανισμό και το Συμβούλιο του GHABoardστην εύρεση των απαραίτητων συμμετεχόντων. Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για κάθε θέση. Αυτή η δομή μπορεί ν αλλάξει.

Αποτελεσματικότητα και σημασία των τηλεοπτικών σειρών είναι ότι το ακροατήριο (ειδικά η νεολαία) θα αποκτήσει τη νοοτροπία ενός αρμονικού πολιτισμού, να μάθειτο αλφάβητό του, τη γλώσσα και τις αρχές, και τη λογική στην υποστήριξή του, σε αντίθεση με τα εναλλακτικά πρότυπα του μέλλοντος. Είναι μια ισχυρή ώθησηγια τη σκέψη στις νεολαίες, στις μέσες και παλιότερες γενεές για το μέλλον στο σχεδιασμό της θέσης τους στο μέλλον, και τη συνειδητοποίηση της έννοιας της ζωής και του αρμονικού τρόπου ζωής. Η θετική φύση αυτού του τηλεοπτικού προγράμματος θα προσφέρει λύσεις στις πιεστικές κοινωνικές παθολογίες στα σημερινά προβλήματα των νέων (ναρκωτικά, αλκοολισμός, χουλιγκανισμός, έγκλημα, παραβατική συμπεριφορά κ.λ.π.).

Άλλα συστατικά τουπρογράμματος:

1. Εκτός από το φωτισμό, τον ήχο, το χρώμα, την αρχιτεκτονική, κ.λ.π.συμπλήρωμα, μονίμωςείναιτα 12 βιβλίατουGHA(συμπεριλαμβανομένωντωνπρόσφατωνβιβλίωντουLeoSemashko), που παρουσιάζουν τη λογική, τηνιστορία, τοννεωτερισμό καιτηθεωρίατουαρμονικούπολιτισμού, και παρουσιάζονται περιοδικά στα τηλεοπτικά προγράμματα.

2. Το έμβλημα του GHA .

3. Σχέδια κατάρτισης και πρότυπατης αρμονικήςσκέψης για τους σπουδαστές.

4. Χρησιμοποίηση των θεμάτων της αρμονίας απο την ταινιοθήκη της αρμονίας του GHA:

http://www.peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=252.

5. Μεταβλητά 5-12 βιβλίατων αντιπάλωντου αρμονικού πολιτισμού.

6. Σχέδια και άλλα οπτικά βοηθήματα των αρμονικών αντιπάλων πολιτισμού, μια λίστα των οποίων αυτοί προσφέρουν για 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

 

 

 

Επιτακτικοί όροι:

1. Κάθε τηλεοπτικός οργανισμός παρέχει 2 ή 3 μήνες εκπαίδευση στους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους/παρουσιαστές και στους βοηθούς τους στην ειδικά δομημένη Ακαδημία της Αρμονίας, για τα κεφάλαιά τους των καθηγητών του GHA.

2. Κάθε τηλεοπτικός οργανισμός συντάσσει (μεδικά του έξοδά) μια στατιστική μελέτη της δυναμικής των σφαιρικών κατηγοριώνσε μιαχώρα (ή την περιοχή σας) στο σύστημα του GHA. Αυτό θα προσφέρει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα τις πλέον σημαντικές και πραγματικές πληροφορίες.

Σημείωση. Οι διεθνείς ή εθνικές θυγατρικές των τηλεοπτικών οργανισμών μπορούν να ιδρύσουν μια ένωση Ακαδημίας της Αρμονίας, για την εκπαίδευση των τηλεοπτικών δημοσιογράφων, τη διεξαγωγή των κανονικών στατιστικών μελετών, όπως και για την ανάπτυξη ενός προγράμματος,

Το μέλλον: Αρμονικός Πολιτισμός, ή Τι;” Το σχήμα ενός συστατικού, για παράδειγμα, η εκπαίδευση μπορείνα χρησιμοποιηθεί ως βάση για να αναπτύξει τασχήματαάλλων συστατικώντου αρμονικού πολιτισμού: πολιτικά,πολιτιστικά,οικονομικά και κοινωνικά. Υπάρχουν άλλα συστατικά, όπως : υγεία, οικογένεια, αθλητισμός, ιδιωτική αρμονία κ.λ.π.

Η πληρωμήτων αντιπροσώπων GHA και των εμπειρογνωμόνων μπορεί να γίνει από κοινού απο το GHAκαι τον τηλεοπτικό οργανισμό μέσω των νομικών συμβουλών στις ειδικές συμβάσεις.

Γενικές παρατηρήσεις του τηλεοπτικού προγράμματος:

  1. Τοτηλεοπτικό πρόγραμμα υπό μορφή συμμετέχουσας εκπαίδευσης είναι μοναδικό, και στο περιεχόμενοκαι τον αντίκτυπό του στην παραγωγή ενόςαρμονικού πολιτισμού στο μέλλον. Ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο στην τηλεόραση ακόμα.
  2. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι καινοτόμο αρκετά για να εγείρει το ενδιαφέρον των ακροατών για το συγκεκριμένο Πρόγραμμα.
  3. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες στην πόλη ή τη χώρα (στην οποία παρουσιάζεται) μια νέα πολιτιστική εικόνα σαν ένα κερίτου αρμονικού πολιτισμού.
  4. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορείνα φέρει μια μεταρρύθμισηστην εκπαίδευσηαπό τη μετάβαση σ ένα αρμονικό επίπεδο εκπαίδευσης. Αυτή η μεταρρύθμιση μπορεί μόνο να υπερνικήσει τη συνολική άγνοιασε κοινωνική και ιδιωτική αρμονία. Θ αρχίσει μια νέα εποχή του Αρμονικού Διαφωτισμού.
  5. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα χρησιμεύσει ως η πρώτη Αρμονική Ακαδημία για τη νεολαία. Οι πιό φιλόδοξοι νέοι, που θα κατανοήσουν την επιστήμη της κοινωνικής αρμονίας μέσω αυτού του τηλεοπτικού προγράμματος, θα είναι οι καταλληλότεροι υποψήφιοι για τις θέσεις ηγεσίας σε 10-20 επόμενα έτη, που θα βοηθήσουνσε μια συνειδητή οικοδόμηση ενός αρμονικού πολιτισμού.
  6. Αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα είναι το πρώτο στην ανθρώπινη ιστορία – ο συνειδητός τηλεοπτκός αρμονικός πολιτισμός.Αυτό θα αποτελέσει τη γέννηση της Αρμονικής Τηλεόρασης.

 

Dr. Leo Semashko,

GHA President

 

Prof. Ernesto Kahan, GHA Vice President, Israel

Vice-President, IPPNW: Nobel Peace Prize 1985

Dr. Laj Utreja,

GHA-USA President

 

Kae Morii,

GHA – Japan President

 

 

ΑρμονικόςΠολιτισμός

 

Παραρτήματα:

 

1. Κατάσταση των GHAεμπειρογνωμόνων/συμβούλων για τους τηλεοπτικούς οργανισμούς απο 20 χώρες:

 

Algeria: Prof. Ammar Banni: ammarbanni at yahoo.fr
Argentina: Maria Cristina Azcona, GHA Vice-president: azconacristina at hotmail.com
Colombia, Mary Luz Sandoval Robayo, Editor: csgr at syllabapress.com
England: Dr Bernard Scott: BernCES1 at gmail.com
France: Guy Crequi, GHA Vice-president: guy.crequie at wanadoo.fr
Germany: Dr. Bernd Hornung: hornung at med.uni-marburg.de
Greece: Dr. Dimitris P. Kraniotis: dkraniotis at yahoo.gr ; Dr Panayotis (Takis) Ioannides: takis.ioannides at googlemail.com
India: Dr. Ananta Kumar Giri, GHA Vice-president: aumkrishna at yahoo.com ; Dr. Tholana Chakravarthy, GHA Vice-president: tacvarthy at yahoo.com
Israel: Prof. Ernesto Kahan, GHA Vice-president; Vice-President of IPPNW: Nobel Peace Prize 1985: ekahan at post.tau.ac.il
Italy: Dr Renato Corsetti, GHA Vice-president: renato.corsetti at esperanto.org
Japan: Kae Mori, GHA-Japan President: moriikae at ybb.ne.jp
Liberia: Jacob Bright, GHA-Liberia President: aeon64 at live.com
Malaysia: Dr. Steve Rajan: steve_rajan at yahoo.com
Mexico: Dr. Margarita Maass: margarita_maass at yahoo.com.mx
Pakistan: Mariam Khan, GHA-Pakistan President: mariam.inspiredsisters at gmail.com
Romania: Prof. Dorin Popa: dorinpopa9 at gmail.com ; Tatomir Ion-Marius: tatomir at usa.com
Russia: Prof. Gregory Tulchinsky, St. Petersburg: gtul at mail.ru , Ivan Ivanov, St. Petersburg: ivanov.ivan.spb at gmail.com ; Dr. Alexei Shepel, St. Petersburg: shepelspb at mail.ru ; writer Alexander Olshansky, Moscow: aa at olshanski.ru ; composer Leonid Timoshenko, Moscow: volnabudushego at yandex.ru ; producer Nina Goncharova, Novosibirsk: gong3000 at ngs.ru
Rwanda: Heli Habyarimana, GHA Vice-president: haheli2001 at yahoo.fr ; Jean Basabose, GHA Vice-president: basajd at yahoo.fr
Ukraine: Natalia Kulinich, GHA-Ukraine President: nata99-07 at mail.ru
USA: Dr. Charles Mercieca, GHA Vice-president: mercieca at knology.net ; Dr. Laj Utreja, GHA-USA President: lutreja at tecmasters.com

 

Κύριες προτεραιότητες των εμπειρογνομώνων του GHAείναι:

 

1. Να μεταφράσουν, εάν απαιτηθεί, την επιστολή του GHAγράμμα (6 σελίδες) για τους Τηλεοπτικούς Οργανισμούς στην μητρική γλώσσα τους (ή να ζητήσουν από τους φίλους τους να κάνουν τη μετάφραση),

2. να στείλουν αυτήν την επιστολή στους 3 έως 5 μεγαλύτερους Τηλεοπτικούς Οργανισμούς της χώρας τους (ή τηνπεριοχή που μιλούν τη γλώσσα τους),

3. Όταν το αίτημα θα σταλεί απο τους Τηλεοπτικούς Οργανισμούς, τότε θα γράψουν μαζί με τον LeoSemashkoκαι τα άλλα μέλη του GHABoardαπάντηση στον Τηλεοπτικό Οργανισμό.

 

Το επόμενο θα είναι ανάλογα με τις περιστάσεις, σύμφωνα με τα αιτήματα των Τηλεοπτικών Οργανισμών.Το σημαντικότερο πράγμασε αυτή τη φάσηείναι μια συζήτηση και υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Τηλεοπτικού Οργανσιμού και του GHAγια την πληρωμή της εργασίας 3 – 4 μηνών για να προετοιμάσουν τους απαραίτητους συμμετέχοντες και για να δημιουργήσουν τα πρώτα σενάρια που προτείνονται για το τηλεοπτικό πρόγραμμα, εάν αυτό γίνει αποδεκτό από την εταιρεία. Η συζήτηση και η υπογραφή της σύμβασης αφορά τον σύμβουλο και τον πρόεδρο του GHA.

 

2. GHA 12 βιβλία, συμπεριλαμβανομένων και των νεώτερων βιβλίων του LeoSemashko σε 1 - 12 γλώσσες,

 

2010. Ρωσία, Διαβιβάστε, προς τον Αρμονικό Πολιτισμό. Μαζί με άλλους συγγραφείς του GHA .

St. Petersburg, LITA, 30 pages, in Russian: http://peacefromharmony.org/?cat=ru_c&key=435

2010. Καζαχστάν – Αρμονική Στρατιγική για τον 21stαιώνα. Μελέτη του GHAγια τον Πρόεδρο του Καζαχτάν και το Κοινοβούλιο. Μαζί με άλλους 14 συγγραφείς του GHAαπό 10 χώρες. Αγία Πετρούπολη, LITA, 22 σελίδες, σε Ρωσικά και Αγγλικά: http://www.peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=445

2009.  ΑρμονικόςΠολιτισμός.Παγκόσμια Αρμονική Ένωση καινοτόμων προγραμμάτων, με119

Συν-συγγραφείςαπο34 χώρες, σε 2 γλώσσες. Αγία Πετρούπολη, Ρωσία, "LITA ", σελίδες 254: http://peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=379,

2008. Παγκόμσια Αρμονία/Ακαδημία Ειρήνης και Γενική Αρμονική Εκπαίδευση σε μια Πληροφορία Κοινωνίας, με 64 συν-συγγραφείςαπο 20 χώρες, σε 2 γλώσσες. Αγία Πετρούπολη, Ρωσία,"LITA ", σελίδες 104. http://peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=277

2007. Μεγάλη Χάρτος της Αρμονίας για έναν Πολιτισμό της Αρμονίας: Με προορισμό την κοινωνική Δικαιοσύνη και την Παγκόσμια Ειρήνη, με 42 συν-συγγραφείς απο 16 χώρες σε in 7 languages, Lita, 228 p. http://www.peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=3

2006. Αρμονικό Παγκόμσιο Ημερολόγιο: προς τα Παιδιά, τους Νέους και τις Μελλοντικές Γενεές με

26συν-συγγραφείς απο 12 χώρες σε 12γλώσσες, Αγία Πετρούπολη, Κρατικό Πολυτεχνικό Πανεπιστήμιο, 396 σελίδες. http://www.peacefromharmony.org/?cat=ru_c&key=190

2004. Η Ψήφος των παιδιών: Δημοκρατίαγια τον 21ο αιώνα,Προτεραιότητα Επένδυσης στον Άνθρωπο

Κεφάλαιο ώς ένας τρόπος προς την Κοινωνική Αρμονία, Αγία Πετρούπολη Κρατικό Πολυτεχνικό Πανεπιστήμιο, 72 σελίδες. http://www.peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=211

2003. Tetrasociology: from Sociological Imagination through Dialogue to Universal Values and

Harmony, with 14 co-authors, in three languages: Russian, English and Esperanto. St.-Petersburg State Polytechnic University, 394p.       http://www.peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=149

2002. Τετρακοινωνιολογία : Απαντήσεις στις προκλήσεις. Αγία Πετρούπολη, Κρατικό Πολυτεχνικό Πανεπιστήμιο, ( Σε Ρωσικά και Αγγλικά) 158 σελίδες http://www.peacefromharmony.org/?cat=en_c&key=145

2000. Τετρακοινωνιολογία ως η Επανάσταση στην Κοινωνική Σκέψη, ο δρόμος της Αρμονίας και της Ευημερίας. Αγία Πετρούπολη, 168 σελίδες (στα Ρωσικά)

1999. Κοινωνιολογία για Πραγματιστές.Εγχειρίδιο για τους πανεπιστημιακούς σπουδαστές. Part 1, Αγία Πετρούπολη,376 σελίδες (στα Ρωσικά)

1992. Σφαιρική προσέγγιση: Φιλοσοφία, Δημοκρατία, Αγορά κα Άνθρωπος. Αγία Πετρούπολη, 368 σελίδες (στα Ρωσικά) http://peacefromharmony.org/file/5162/1992-semashko-sferniy_podhod.pdf

Συμπληρώματα: EvgenyAbramyan: "Πολιτισμός στον XXIΑιώνα" (2009): http://www.savefuture.net/files/2009edition-en.pdf.

 

3. Αλφάβητοτης Αρμονίας:

 

Το αλφάβητο αρμονίας αποτελείται από 20 θεμελιώδη, απαραίτητα και ικανοποιητικά, στοιχεία (σφαίρες) της κοινωνικής αρμονίας:

1. Τέσσερις πόροι: άνθρωποι, πληροφορίες, οργάνωση και πράγματα (PIOT)

2. Τέσσερις διαδικασίες: παραγωγή, διανομή, ανταλλαγή και κατανάλωση (PDEC)

3. Τέσσεριςδομές /σφαίρες της παραγωγής: κοινωνικές,ενημερωτικές,οργανωτικές και τεχνικές(SIOT)

4. Τέσσερις σφαιρικές κατηγορίες του πληθυσμού που απασχολείται στις σφαίρες: ΤΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΑΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, ΤΑΞΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΤΑΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (SIOT-classes) ως βασικός ενεργός δείκτης της κοινωνικής αρμονίας και μια σταθερή πηγή αρμονικής ενέργειας, εξαιρουμένου κάθε ανταγωνισμού

5. Τέσσερις πόροι /σφαίρες ενός ατόμου: χαρακτήρας, συνείδηση, επιθυμία και σώμα (CCWB).

Αυτό το αλφάβητο έχει ακέραια κλίμακα, ολιστική φύση και αρμονική ευκολία. Το κλειδί του είναι οι σφαίρες, αρμονικές αναλογίες των οποίων καθορίζουν την αρμονία. Είναι η πνευματική ABCτης αρμονίας, που μετασχηματίζει την αυθόρμητη εναρμόνιση στην συνειδητότητα, ενισχύοντας πολύ την αποτελεσματικότητά του. Κάθε ένα από τα στοιχεία του έχει μια ιστορία και αμέτρητους ορισμούς, σύμβολα, αξίες, και θρησκευτικές εκφάνσεις, φιλοσοφία,επιστήμη,τέχνη,ηθική και άλλες αρετές του πνευματικού πολιτισμού. Ο νέος πολιτισμός, συνοψίζοντας και κατηγοριοποιώντας αυτές τις μορφές, τις μετατρέπει στο συμπαγές επιστημονικό αλφάβητο της αρμονίας που είναι διαθέσιμοόχι μόνο στον παραδοσιακό πολιτισμό, αλλά και στις νέες τεχνολογίες. Αυτό το αλφάβητο εκφράζει τις στοιχειώδεις σφαίρες όλου του ανθρώπινου πολιτισμού /ολοκληρωτικά.Εν τούτοις, γνωρίζουν ότι ισχύουν μόνο στο στάδιο της σφαιρικής εναρμόνισης στον 21ο αιώνα. Επομένως, η εκμάθηση της ακέραιας αρμονικής ABCανοίγει την νέα αποχή της Αρμονικής Διαφώτισης και έναν νέο άνθρωπο στην ιστορία : ο "αρμονικός άνθρωπος" (homoharmonicus) ο όποιος λύνει όλα τα κοινωνικά προβλήματα με τον τρόπο τουδίχως τη χρήση βίας και πολέμων.

===============================================================================

 

Translation from English into Greek language by Dr Panayotis (Takis) Ioannides Greece

Μετάφραση απο την Αγγλική στην Ελληνική Γλώσσα απο τον Δρ Παναγιώτη (Τάκη) Ιωαννίδη Ελλάς

05/01/11Up
© Website author: Leo Semashko, 2005; © designed by Roman Snitko, 2005